Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Operator: Plus Pomógł: 2 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 120 Skąd: Mogilno
Wysłany: 30-01-2008, 16:49
Ja też oddałem głos na wszystko Zgadzam się z Goucio, newsy są codziennie. Pobieralnia jest bogata (chociaż z niej rzadko korzystam) i jest w niej duży wybór plików na nasze telefony, a atmosfera na forum jest bardzo miła i nie można narzekać.
Model telefonu: se k800i
Operator: era
Wysłany: 16-02-2008, 13:13
najwiekszym atutem jest oczywiscie atmosfera panująca na tym forum oraz dział ogólne z którego dowiedziałem sie kilka ciekawych rzeczy o moim fonie:)
edit Arkoso: Jak na 16 lat to niezłe błędy ort., już je poprawiłem
Ostatnio zmieniony przez Arkoso 16-02-2008, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum