Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: K310i@W200i
Operator: Plus Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 17 Sty 2008 Posty: 67 Skąd: Sobótka
Wysłany: 27-01-2008, 11:08 Problem z themes creator
Jak w temacie, na tej stronie jest themes creator. Ściągnąłem go. Moje pytanie jest takie: czy jest polska wersja tego programu? Chodzi mi o to, żeby z dwóch motywów (zamieszczonych na tym forum) zrobić jeden? Gdyż ani jeden ani drugi nie podoba mi sie do końca. Proszę o szybką odpowiedź:D
Model telefonu: W910i@w610i@k510i
Operator: Plus Pomógł: 9 razy Wiek: 19 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1385 Skąd: Małogoszcz
Wysłany: 27-01-2008, 12:19
Oj andi to mało wiesz wyciągnij sobie elemęty thema, otwierasz za pomocą winrara i dajesz wypakuj bez potwierdzenia i w ten sposób masz wszystkie grafiki. Podstawiasz do nowego thema i juz. A z tym spolszczeniem niema sie co bawić bo to bardzo prosty program.
Model telefonu: K310i@W200i
Operator: Plus Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 17 Sty 2008 Posty: 67 Skąd: Sobótka
Wysłany: 20-02-2008, 15:49
Okazało się, że porady doprowadziły mnie do tego iż sam zrobiłem ten motyw, który miałem na myśli. W związku z tym proszę o zamknięcie tematu. Dziękuje wszystkim, którzy zaangażowali się w tę dyskusję i NoName, za wielką pomoc.
pozdrawiam,
podi94
_________________ Jeśli moja odpowiedź Ci pomogła, kliknij w "POMÓGŁ". Bardzo dziękuję za "pomógł" oraz ciesze sie, że moja rada okazała się dobra.:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum