Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: K530i
Operator: PLAY Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 53 Skąd: jaworzno
Wysłany: 19-07-2007, 21:53
dla niewtajemniczinych telefon wygląda tak:
a tu biały
Biały łądniejszy.Też mi sie podoba tylko nie wiem czemu nie dali mu więcej Megapixeli tylko 2 mój w 800i też ma 2 a w850i tworzyli później mogli mu dożycić więcej:d ale biorąc pod uwage stylistyke i reszte telefony to marzenie.Ma video konferencje teraz przeczytałem i dalej mnie dziwi że ma tylko 2 megapixele. W zestawie 1 gb. Wie ktoś ile ta komórka kosztuje??
Model telefonu: iPhone 3G Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 489
Wysłany: 19-07-2007, 22:16
Nie mogli mu dac wiecej bo to jest telefon ze serii "W" czyli nacisk jest polozoby na muze a nie aparat. Jak by mu wrzucili aparat powiedzmy 3.2 to wtedy nikt by nie kupil serii "K gdzie w telefonie polozony jest znowu nacisk na aparat a nie odtwarzacz. NP w W960i jest aparat 3.2 ale jego odpowiednik K850i ma 5.0Mpix Ceny W850i zaczynaj sie od ok 700PLN
Model telefonu: Siemens ME45
Operator: Era TT Pomógł: 88 razy Dołączył: 19 Wrz 2004 Posty: 1814
Wysłany: 20-07-2007, 09:56
xadrian napisał/a:
Nie mogli mu dac wiecej bo to jest telefon ze serii "W" czyli nacisk jest polozoby na muze a nie aparat.
No OK, zgadzam się, ale kiedyś było inaczej - W800/W810 to walkmany, a miały bardzo dobry aparat jak na czas, kiedy powstawały (zresztą nadal mają dobry)
Model telefonu: K850i
Operator: Plus gsm Pomógł: 7 razy Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 980 Skąd: SanFrancisco
Wysłany: 24-07-2007, 15:18
Nowe tele sa wyczesan pod względem rozwiązan techniczyny i stylistyki, nowe nietypowe kształty ułożenie przycisków itp, to ma swój klimat jak telefon z grilem czy w kształcie nyski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum