Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: LG KU990, K750i
Operator: Orange Pomógł: 97 razy Wiek: 26 Dołączył: 21 Kwi 2004 Posty: 14852 Skąd: Bytom
Wysłany: 11-06-2005, 12:13 Zamykanie tematów.
Przez kilka ostatnich dni trwała akcja moderatorów "sprzątamy forum". W poszczególnych działach są przyklejone tematy "Uwaga!!" - można tam znaleźć informacje na temat tej akcji. Chcę poznać Wasze zdanie na temat tej akcji. Dlatego proszę o wypowiadanie się w tej ankiecie. Potrwa ona 14 dni.
Model telefonu: w800i Pomógł: 129 razy Dołączył: 11 Sie 2004 Posty: 2002
Wysłany: 11-06-2005, 12:22
Jeśli mogę się wypowiedzieć:
Ja uważam, że takie akcje są potrzebne... Bo przecież każdego irytuje jeśli ktoś odkopie temat. A po czymś takim userzy zaczynają sami upominać i robi się bałagan, a co za tym idzie SPAM i Warny. A jeśli my pozamykamy stare tematy to takie wydarzenia nie będą miały miejsca. Mój głoś był oczywiście na tak.
Model telefonu: Siemens ME45
Operator: Era TT Pomógł: 88 razy Dołączył: 19 Wrz 2004 Posty: 1814
Wysłany: 11-06-2005, 17:55
Moim zdaniem zlikwiduje to jeden z podstawowych błędów nowych userów na tym forum - nabijanie licznika odświeżaniem trupów.
jak np. Koleś chce kupić telefon i zastanawia się nad 2-ma modelami, to raczej odpowiedź za pół roku mu się nie przyda (bo już coś chyba w pół roku zdążył kupić). Dlatego ta akcja ma sens i sam ją poparłem.
Operator: Orange Pomógł: 97 razy Wiek: 26 Dołączył: 21 Kwi 2004 Posty: 14852 Skąd: Bytom
Wysłany: 13-06-2005, 13:27
Jeśli mam być szczery, to wiedziałem że nie będzie 100% Chciałbym tylko żeby osoby dające "przeciw" trochę rozwinęły swój pogląd. Nasz już jest znany...
Jestem nowy wiec sie wypowiem bo widze ze odpowiadaja tylko " starzy wyjadacze " - bez urazy. Jestem za zamykaniem tematow, poniewaz nie robi sie smietnik jak na niktorych forum. Pozdrawiam
A ja uwa|am ,ze nie. Zauzmy zamkniety jest temat popsuty wyswietlacz w s55 gdzie trzeba kontrast zmienic. Jakis kolo nie moze tego zrobic i chce sie zapytac o to jak mozna w inny sposob. Temat zamkniety. Zaklada nowy malo ze powstaje spam to zaraz jakis mod wyskakuje ze taki temat juz byl i go zamyka. Bezsens...
Ja tylko wyrazam swoja opinie i prosze na mnie spammer od razu nie mowic bo to nie ma nic do rzeczy.
Wysłany: 31-07-2005, 10:26
A przyklejone tematy "uwaga" przeczytałeś?? Pisze więc koleś do moda na pw i temat zostaje czasowo otwarty, albo dubel jest traktowany jako kontynuacja poprzedniego. Jeśli jednak w temacie wcześniejszym problem został całkowicie wyjaśniony i jest w nim rada na wyeliminowanie usterki, to jak najbardziej temat zamyak i traktuję to jako spam...
moim zdaniem zamykanie tematow jest potrzebne, bo niektorzy zakladaja nowe tematy nie patrzac na to ze obok sa takie same i odpowiedzi na nie tylko denerwuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum