Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Operator: Plus Pomógł: 2 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 120 Skąd: Mogilno
Wysłany: 30-01-2008, 16:52
Ja na początku używałem T9, ale teraz już nie używam.. Przy wyborze wyrazów z listy można wybrać inny przypadkowo i będzie błąd w SMS-ie, bo wyjdą całkiem inne wyrazy.
to jest lipa jak pisze wyraz mi sie włałcza poledo wboru wyrazy ja go nie używam
_________________ Jasio szepcze tacie na ucho:
- Jak dasz mi dziesięć złotych, to powiem Ci, co mówi mamie taki pan w mundurze, który przychodzi tu co rano.
Ojciec wyjmuje 10zł i daje synowi.
- I co, Jasiu? Co mówi?
- Mówi: - "Dzień dobry. Poczta dla pani".
Ostatnio zmieniony przez wojtus123 17-02-2008, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum