Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: Nokia N82
Operator: Era Pomógł: 12 razy Wiek: 25 Dołączył: 02 Cze 2002 Posty: 2449 Skąd: Toruń
Wysłany: 09-08-2007, 23:24 Poprawki w działaniu forum
Witam,
W związku z problemami związanymi z dodawaniem nowych wiadomości na forum wprowadziłem pewne zmiany mające na celu poprawienie tej sytuacji.
Po 1. zainstalowałem nową wyszukiwarkę, która jest dostępna na wszystkich podstronach - tuż pod menu forum. Jest to wyszukiwarka oparta o Google i wykorzystuje dokładnie te same zasady przy przeszukiwaniu serwisu. Działa wyłącznie w obrębie tego forum.
Po 2. Wyszukiwarka wbudowana w forum (dostępna pod odnośnikiem Szukaj) działa prawidłowo, jednakże może nie wyświetlac wszystkich postów (tych najnowszych), w związku z czym zalecam skorzystanie z obu wyszukiwarek w przypadku problemów ze znalezieniem potrzebnych informacji.
Po 3. Wreszcie zniknął problem długiego czasu oczekiwania po wysłaniu wiadomości na przeładowanie strony (czy też zapisanie samej wiadomości). Teraz czas ten jest znacznie krótszy i zbliżony do normalnego.
Mam nadzieję, że skłoni Was to do pisania nowych tematów .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum