Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Mam SE P1i, jestem bardzo zadowolony ale potrzebuję jakiegoś softu do zarzadzania kontaktami. Chodzi mi o możliwość edycji książki telefonicznej(najlepiej wraz z pełną funkcjonalnością którą oferuje ksiązka w p1i) przez komputer - sposób komunikacji z komptuerem dowolny - bluetooth, usb.. etc.
Model telefonu: C702
Operator: Era Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 443
Wysłany: 19-08-2008, 16:08
MyPhoneExplorer jest dobry Najpierw synchronizujesz (jeżeli pierwszy raz uruchamiasz program to synchronizuje automatycznie). Pokazuje się lista twoich kontaktów, możesz je edytować dodawać nowe itp. itd. Jak skończysz musisz znów zsynchronizować (klikasz na typowy przycisk odświerzania, na górze po lewej) Nie wiem czy Cię zadowoli, ale mi wystarcza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum