Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: LG KU990, K750i
Operator: Orange Pomógł: 97 razy Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2004 Posty: 14850 Skąd: Bytom
Wysłany: 22-08-2008, 10:49
No proszę. Po siedmiu miesiącach komuś się przypomniało że ma konto i je otwiera z warnem na powitanie
Widać że nie znasz się za bardzo na rzeczy, bo telefony Siemensa i BenQ/Siemens jeszcze istnieją i długo tak pozostanie. Tylko nowych nie produkują. Ale skąd możesz takie rzeczy wiedzieć?
o ile mi wiadomo najlepszym siemensem jest BENQ-SIEMENS EF81, który posiada --
(hmmm..... nic szczególnego) w porównaniu do noki czy chociaż SonyEricssona . a nawet jestem skłony wywnioskować że alcatel jest bardziej zaawansowany technologicznie. I nie zapominajmy że siemens , czy benq-siemens strasznie są wadliwe
Model telefonu: LG KU990, K750i
Operator: Orange Pomógł: 97 razy Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2004 Posty: 14850 Skąd: Bytom
Wysłany: 22-08-2008, 14:40
papecioss napisał/a:
I nie zapominajmy że siemens , czy benq-siemens strasznie są wadliwe
Taaaaak z pewnością każdy model jest wadliwy
papecioss napisał/a:
najlepszym siemensem jest BENQ-SIEMENS EF81, który posiada --
(hmmm..... nic szczególnego)
O SX1 chyba nie słyszałeś. Zresztą jak mają być teraz zaawansowane technologicznie skoro nie ma nowych modelów? A nie wmówisz mi że w czasach jak wypuszczali nowe modele, to odstawały od konkurencji.
papecioss napisał/a:
w porównaniu do noki
Pisze się "Nokii" Drogiej i przereklamowanej.
papecioss napisał/a:
czy chociaż SonyEricssona
"Chociaż" to zapewne próba dowalenia i temu producentowi.
Jak nie lubisz to nie kupuj i tyle.
Ziomek Ja mam i Nokie i Siemensa i mogę szczerze powiedzieć nokia zamula a symbiana nie ma Siemens jak już coś robił to porządnie (nie bierzmy pod uwagę niektórych wyjątków )
_________________ Alcatel one touch max ---> motorola T192 ---> Siemens SL45i ---> Siemens ST55 ---> Siemens C75 + Nokia 6230i --->Samsung E250 ---> SE W810i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum