Witamy na naszym forum poświęconym markom Sony Ericsson i Siemens / BenQ-Siemens. W jednym miejscu możesz uzyskać szybką i dobrą pomoc niezależnie od tego, jaki posiadasz model. Dodatkowo oferujemy bardzo obszerną pobieralnię i codziennie wzbogacające się w wieści ze świata GSM działy Operatorzy, Newsy i inne. Zapraszamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w życiu tego forum.
Model telefonu: K770i+2GB Memory Stick Micro
Operator: Era Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 137 Skąd: Płock
Wysłany: 11-12-2008, 13:33 4gb w K770i
Witam mam telefon Sony Ericsson K770i i kartę 1gb lecz jak dla mnie jest ona za mała
Myślę nad kupnem 4gb ale nie wiem czy tyle obsłuży. Proszę o Pomoc.
widze ze temat DOSYC stary ;p ale ze mialem rozne karty i rozne SE to wypowiem sie zeby inni nie zadawali w przyszlosci takich pytan
generalniwe wg mnie 2 gb to max do klasy k850i wylacznie (czyli bez k850i)
ja mialem na k800i 2gb to bylo super ale jak przekroczylem (zapelnilem) ponad 1 gb to masakra - telefon sie dlugo wlaczal itp .... wg mnie 1 gb albo mniej
wiem ze nokie maja STRASZNE z tym problemy ... mulą sie juz przy 256 mb - np taka 6300 ktora ma aktualnie moja mama
a dodam tez ze jezeli jakas koma ma duzo wbudowanej to tez to nie robi roznycy ... mam tez KM 900 (LG) ktory ma 8GB wbudowanej i wejscie na karte ....
zapelnilem 500mb i ... nie bede opisywal ;p
moj brat z 8gb N95 tez mial podobny problem tylko dopiero jak zapchal 3gb ;p
no roznie bywa .. wg mnie na wszystkie SE 1gb gora 2 to max
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum